dimarts, 18 d’octubre del 2022

Nous concursos AMICDIRECTES I AMICFICCIONS.

 

Què és AMIC-Directes? 

El concurs per a futurs joves creadors de contingut audiovisual en català

AMIC-Directes és el concurs que et dona l’oportunitat d'experimentar amb la creació de continguts de manera segura amb l'ajuda de professionals de la creació de contingut audiovisual en català. Es tracta d’una iniciativa on els teus companys i companyes d’equip, tu i nosaltres cooperem amb l’objectiu de fomentar el català en les plataformes digitals.

Des d’AMIC-Directes proposem als alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i CFGM aquest repte creatiu, que tindrà dues categories de participació: actualitat i esports. Escollida la categoria, consistirà a crear en equip, de tres a cinc persones, un contingut audiovisual a través de Twitch o YouTube. Haurà de tenir una durada mínima de 20 minuts i màxima de 30 minuts i ser 100% en català. Com més original i creatiu sigui el directe, més possibilitats de guanyar un premi per al vostre grup!

https://www.amicdirectes.cat/


Ja pots inscriure't a la 15a edició d'AMIC-Ficcions!

L’AMIC organitza de nou per al curs 2022-23 la quinzena edició del concurs de creació literària en català per a joves: “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”.

Ja pots inscriure't fins al 31 de gener de 2023 (inclòs). La pujada de capítols s'iniciarà el 9 de gener i s'acabarà el 22 de març de 2023 amb l'entrega del tercer i últim capítol.

Registra't i inicia l'aventura de crear històries ✨

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada